ETT URVAL AV VÅRA LEVERANTÖRER

Nedan finner du ett urval av dem leverantörer vi valt att sammarbeta, vi är dock ständigt på jakt efter nya leverantörer, hör gärna av dig till info@holies.se om du är en leverantör eller om du har något förslag till oss.

Lilly´s Eco Clean Toalettrengöring Med Tea Treeolja, 750 ml

64,00 kr

Använd dagligen på följande vis: Spruta runt om i toalettskålen och under kanten – enkelt med det vinklade jetspraymunstycket – borsta noga, låt verka och spola. Den naturliga eteriska Tea Tree oljan är mycket effektiv för desinfektion och fungerar som en naturlig luftfräschare.
Användning: Lyft locket på korken, spraya generöst runt om i toalettskålen och under toalettkanten med hjälp av den snedställda öppningen. Borsta sedan väl, låt verka och spola. Använd dagligen för att bibehålla en fräsch toalett.

Läs mer

Allergenics Schampo, 200 ml

130,00 kr

Allergenics schampo är ett mycket effektivt schampo som passar en känslig, torr eller kliande hårbotten. Den är allergi- och dermatologiskt testad vilket innebär att den är passande för de med allergi eller annan problematik i hårbotten. Produkten har en ph-värde på 5.5 och är fri från SLS, SLES och parabener.

Artikelnr: 1210117 Kategorier: , Taggar: , ,
Läs mer

Allergenics Hudlotion, 200 ml

119,00 kr

Allergenics Skin Soothing Body Lotion är en perfekt kroppslotion för känslig hud. Den skydda mot torrhet, dämpar klåda och rodnader och är perfekt när vinden blåser på utomhus. Produkten är närande utan att kännas fet och absorberar snabbt av huden. Ger ett skyddande skikt till känslig hud och kan användas av hela familjen. I själva verket är den så mild att du även kan använda den på ditt barns mjuka hud. Perfekt för alla med känslig hud som är benägen att bli torr.

Artikelnr: 1210115 Kategorier: , Taggar: , ,
Läs mer

Geo Organics Mango Chutney EKO, 300 g

62,00 kr

Mango, lök och kryddor i en smakrik och oemotståndlig god blandning som passar till det mesta. Prova exempelvis till indiska rätter, bröd och ost eller en pytt av stekta eller wokade grönsaker. Att Mango Chutneyn är fairtrademärkt påverkar förstås inte smaken nämnvärt men det gör mycket gott i hjärtat!

Artikelnr: 1010131 Kategorier: , , Tagg:
Läs mer

Biofood Kokosolja Doftfri EKO, 500 ml

58,00 kr

En doftfri kokosolja med många användningsområden, passar perfekt i matlagning, i frukostsmoothien, på mackan eller direkt på huden eller i håret då den är rikligt återfuktande och naturlig.

Artikelnr: 1010123 Kategorier: , , Taggar: , ,
Läs mer

Värmdö Musteri äppelcidervinäger 500 ml

102,00 kr

Traditionell opastöriserad äppelcidervinäger gjord på svenska noga utvalda äpplen. En äppelcidervinäger som passar utmärkt till dressingar, såser och marinader. 

Artikelnr: 1022123 Kategorier: , , Taggar: ,
Läs mer

Manic Organic Doftljus Winter Woods 13 h

78,00 kr

Vinterns eleganta och värmande doftljus. Innehåll 60 ml.

Artikelnr: 1119106 Kategorier: , , Taggar: , ,
Läs mer

Biona Kokosmjölk EKO, 400 ml

27,00 kr

En kokosmjölk med en fetthalt på 17%, god att ha i currygrytor eller i tillverkningen utav glass, krämig smak.  

Artikelnr: 1012110 Kategorier: , , Taggar: , , , , ,
Läs mer