ETT URVAL AV VÅRA LEVERANTÖRER

Nedan finner du ett urval av dem leverantörer vi valt att sammarbeta, vi är dock ständigt på jakt efter nya leverantörer, hör gärna av dig till info@holies.se om du är en leverantör eller om du har något förslag till oss.

Lilly´s Eco Clean Toalettrengöring Med Tea Treeolja, 750 ml

64,00 kr

Använd dagligen på följande vis: Spruta runt om i toalettskålen och under kanten – enkelt med det vinklade jetspraymunstycket – borsta noga, låt verka och spola. Den naturliga eteriska Tea Tree oljan är mycket effektiv för desinfektion och fungerar som en naturlig luftfräschare.
Användning: Lyft locket på korken, spraya generöst runt om i toalettskålen och under toalettkanten med hjälp av den snedställda öppningen. Borsta sedan väl, låt verka och spola. Använd dagligen för att bibehålla en fräsch toalett.

Artikelnr: 1110135 Kategorier: , , Taggar: , ,
Läs mer

Allergenics Hudsalva, 50 ml

92,00 kr

En lugnande, skyddande och mjukgörande hudsalva med allergivänliga ingredienser som minimerar risken för allergisk reaktion. Produkten är oparfymerad och lanolin-fri, lämplig för alla sorters hudtyper. Återfuktande egenskaper av aloe vera, sheabutter och vegetabiliska oljor för en narig, torr och kliande hud. 

Artikelnr: 1210119 Kategorier: , Taggar: , , ,
Läs mer

Dr Organic Munskölj Aloe Vera, 500 ml

113,00 kr

Dr Organics Aloe Vera Mouthwash är en skyddande, alkoholfri munskölj med ekologisk aloe vera och extrakt av bland annat grapefruktfrön, arnika och tea tree som tillsammans har en naturligt antibakteriell verkan.

Kategorier: , Taggar: ,
Läs mer

CoCo Juice Naturell EKO, 330 ml

24,00 kr

100% ekologisk kvalitet direkt från unga kokosnötter. Lätt och uppfriskande. Klart och lent. Milt och moget. Lätt sötma med en aning kokos. Naturligt isotont kokosvatten från unga, gröna ekologiska kokosnötter. Har samma halt av mineraler som kroppens cel

Artikelnr: 1012104 Kategorier: , , Taggar: , , ,
Läs mer

Manic Organic Doftljus Spring In Paris 13 h

78,00 kr

Sensuell doft som förgyller ditt hem. Innehåll 60 ml.

Artikelnr: 1119105 Kategorier: , , Taggar: , ,
Läs mer

Aftersun Eco Cosmetics Aloe Vera EKO, 75 ml

101,00 kr

Används på hud som exponerats för sol. Verkar lugnande och svalkande, ger extra fukt och har en uppfriskande känsla.

Artikelnr: 1212157 Kategorier: , Taggar: , , ,
Läs mer

Sonnentor Eterisk Olja Bergamott 10 ml

99,00 kr

Låt livet dofta med underbara eteriska oljor från Sonnentor som produceras helt utan konstgjorda tillsatser och har sitt ursprung från ekologiska jordbruk.

Artikelnr: 1210156 Kategorier: , Taggar: ,
Läs mer

Hing Doftljus Riviera, 65 h

272,00 kr

En frisk doft av eterisk olja från rosmarin. Rosmarin för tankarna till medelhavet och en avslappnad doft som ligger nära skogen.

Artikelnr: 1114104 Kategorier: , , Taggar: , , ,
Läs mer

Tandkräm Dr Organic Aloe Vera Med Flour, 100 ml

63,00 kr

Dr Organic Ekologisk aloe vera, kisel, isländsk mossa och kastanj skyddar tänderna och rengör dem. Lämnar en frisk smak av mint.

Artikelnr: 1210105 Kategorier: , Taggar: ,
Läs mer